Voorjaarsbijeenkomst 2018 - Kortrijk
Op dinsdag 13 maart 2018 vond de eerste bijeenkomst plaats van de Belgian Event Caterer Association (BECAS). Tijdens deze bijeenkomst waren wij te gast bij de Tavola Beurs in Kortrijk Xpo en bij Xavier Fruy van Fruy Catering. De middag stond in het teken van kennisoverdracht, expertise delen en inspiratie op doen.
Het programma van de voorjaarsbijeenkomst stond in het teken van financiën en de witte kassa.
Daarnaast was het middag programma interactief en hebben we de dag afgesloten met een ‘kijkje in de keuken’ bij Fruy Catering. Leden waren voorafgaand aan het officiële programma in de mogelijkheid de Tavola beurs op eigen gelegenheid bezoeken.
- 13:00 – 14:00 Ontvangst & Walking lunch Kortrijk Xpo
- 14:00 – 14:30 Opening door Steven Droogers
- 14:30 – 15:00 Best Practice (GKS) Else Verschueren, Zaakvoerder, Ambrosia Fijnkeuken
- 15:00 – 15:40 Keynote Jan de Loddere, Teamchef Team GKS 1, FOD Financiën
- 15:40 – 16:45 Open Space (interactieve sessie d.m.v. 5 topics)
- 16:45 – 16:55 Afsluiting programma in Kortrijk Xpo (Gezamelijk vertrek naar Fruy Catering)
- 17:15 – 17:30 Ontvangst Fruy Catering
- 17:30 – 18:00 Rondleiding bij Fruy Catering
- 18:00 – 19:00 Walking dinner & afsluitende drink
Word BECAS lid
Wilt u zich aansluiten als Belgische event cateraar of
als Committee of Related Branches?