Skip to main content
EvenementenVoorgaande

BECAS Lancering

By juli 15, 2014april 19th, 2024No Comments

BECAS Lancering

Op zondag 19 november 2017 vond de feestelijke oprichting van de Belgian Event Caterer Association (BECAS) plaats in Gent bij Gaston | Rooftop Bar & Restaurant. Wij kijken terug op een feestelijke avond een groot aantal kwaliteitsbewuste en toonaangevende Belgische event cateraars en vakgenoten aanwezig was om BECAS officieel te lanceren.

In aanwezigheid van een 60-tal Belgische event cateraars, sector partners en leveranciers werd de netwerkorganisatie feestelijk gelanceerd.

Oprichtingsvoorzitter Steven Droogers (Mise en Place) en bestuurslid Stephanie van Oorschot (Servicecenter 4Hospitality) presenteerden de plannen voor 2018 aan alle aanwezigen. Tevens waren Kurt Van den Broeck van Ambrosia fijnkeuken als bestuurslid, Jan Jacobs van J&M Catering als adviesraad lid, John Emmett van Ecolab als Committee of Related Branches en Xavier Fruy van Fruy Catering als lid van EPCAS (de Europese vakvereniging) aan het woord.

De avond werd gehost door Gaston Rooftop | Bar & Restaurant en Coeur Catering. Zij hebben gezorgd voor alle hapjes, drankjes en service. Bovendien zijn er nieuwe contacten en relaties ontstaan onder de aanwezigen en hebben veel oude bekenden elkaar weer kunnen spreken. Er kan gesproken worden over een geslaagd eerste evenement.

Word BECAS lid

Wilt u zich aansluiten als Belgische event cateraar of
als Committee of Related Branches?

Klik hier