Skip to main content

Lidmaatschap aanvragen

Goed om te horen dat u interesse heeft in een lidmaatschap van de netwerkorganisatie BECAS. Om het BECAS DNA te waarborgen is het belangrijk dat de Belgische event cateraars die zich aansluiten bij BECAS aan bepaalde voorwaarden en richtlijnen voldoen.

Door het onderstaande aanvraagformulier in te vullen, krijgen wij meer inzicht in uw organisatie en activiteiten op het gebied van Belgische event catering. Uiteraard kunt u ervan uit gaan dat deze documenten vertrouwelijk behandeld worden en op geen enkele wijze verspreid worden aan derden.

    Note: Indien u meerdere bedrijven heeft en event catering binnen één van de bedrijven valt. Zijn de onderstaande vragen van toepassing op het bedrijf/label/ dochteronderneming die betrekking heeft op Belgische event catering. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en op geen enkele wijze verstrekt aan derden. JaNee JaNee JaNee U dient de volgende documenten mee te sturen:
    Alle gegevens zullen terecht komen bij de BECAS office. Hier worden de gegevens verzamelend waarna een Founding Member een veto mag uitspreken. Indien er geen veto wordt uitgesproken, krijgt u bericht van een van de bestuursleden om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Heeft u vragen over de bovenstaande vragen, over de aanmeldprocedure in het algemeen of andere zaken. Neem dan contact op met office@becas.be of +32 (0)16 980 891. Wij staan u graag te woord.